entresòl
Un passeig per l’amor a la vida, a l’ofici i al país
DE GIRA PER CATALUNYA
DE GIRA PER CATALUNYA
L’espectacle familiar més màgic, omple tots els teatres de Catalunya.
patrocinador:

ENTRESÒL DE PRODUCCIONS

Tel. 669 096 858

tots els drets reservats
© 2019 - Entresòl de produccions s.l.
ENTRESOL DE PRODUCCIONS neix l’any 2005 amb la vocació inequívoca de produir teatre de la màxima qualitat, tant en l’orbita del teatre per a adults com en la del teatre infantil.

Des dels seus inicis, el teatre infantil, la captació de nous públics ha estat un dels seus motors, produint -a més- espectacles formatius i de divulgació de l’interès per la conservació de l’entorn natural. Fruit d’aquesta aposta neixen espectacles com “Històries d’un Arbre Mil·lenari” (amb més de 1.000 representacions per Catalunya i Espanya i centrat en la preservació dels boscos i de la fauna), “Igrigor” (amb especial esment al escalfament global), “El Riu ja no riu” (dirigit a alertar dels perills de la contaminació) o “Operació Domèstica” (que incideix de manera directa en el tema del reciclatge).

Paral·lelament, ENTRESOL es va consolidant en el teatre per a adults de petit format, amb dos aclamats monòlegs: “Itinerari de Paraules” (protagonitzat per Montserrat Carulla, en un recorregut per la naturalesa humana partint de textos de Mercè Rodoreda, Pio Baroja, Calders, Espriu, Pàmies, Isabel-Clara Simó, Quim Monzó, Salvat Papasseit, Servià, Martí Pol, Maria Mercè Marçal, Joan Margarit i León Felipe) i “La Veu dels Poetes” (protagonitzat per Carme Contreras, en una oda a la vida partint de textos d’Horaci, Shakespeare, Victor Català, Lord Byron, Martí Pol, Whitman, Shelley i Segarra, entre d’altres). En un altre registre, també produeix i distribueix en gira per Catalunya l’hilarant monòleg “Partint Peres”, protagonitzat pel gran Joan Pera.

Després, en una aposta per la novetat, ENTRESOL produeix el monòleg “El Tub (o tot és relatiu, però les coses són com són)”, basat en contes de Slawomir Mrozek i amb una magistral interpretació de l’actriu Tilda Espluga, que captiva tant el públic com la crítica. I és en aquest punt quan ENTRESOL decideix avançar cap al mig i gran format, obrint el seu ventall des del drama a la comèdia, i apostant per textos potents i per la nova autoria. Vista la necessitat d’aglutinar sinèrgies que la crisi ens imposa a tots, ENTRESOL (amb Xavier Lloret com a Productor Executiu) intensifica la seva relació amb Roger Peña (com a Director Artístic) i incorpora recentment Jesús Pelegrín (com a Director Tècnic) i Albert Álvarez (com a Productor Delegat), confegint d’aquesta manera un equip sòlid de professionals amb dilatada experiència. El primer fruit d’aquestes unions és la producció en gira per Catalunya de l’aclamada comèdia “No et Vesteixis per Sopar”. La confirmació de l’esforç (en coproducció amb CIRTA i PENTACIÓN) és l’obra “Poder Absoluto”, que triomfa actualment en gira per Espanya, després del seu èxit de públic i crítica a Barcelona i Madrid, amb un repartiment de primera línia que uneix Emilio Gutiérrez Caba i Eduard Farelo en un combat dramàtic apassionant.

I, ara, ENTRESOL presenta “IAIA!!!”, protagonitzada per l’excel·lent actriu Montserrat Carulla, en un duel interpretatiu amb dos joves valors de l’escena catalana com són Vicky Luengo i Aleix Peña Miralles, en una comèdia dolça i àcida alhora, que repassa els principals problemes de la nostra societat amb un humor fresc i punyent. De moment, aquest és sens dubte el projecte més ambiciós d’ENTRESOL, i els resultats es comencen a veure fins i tot abans de la seva presentació oficial. Programada al Festival Temporada Alta inicialment només per una representació, la demanda de localitats ha estat tan brutal que s’han hagut de programar quatre representacions, esgotant les localitats. A banda, des de tots els indrets de Catalunya arriben peticions per veure aquesta “IAIA!!!”, la qual cosa fa preveure una gira sense precedents.

Aquesta és la manera de treballar d’ENTRESOL, les seves senyes d’identitat. D’ara endavant -a banda de la comèdia “IAIA!!!”- continuarà programant les obres citades que té en cartera i produirà -com a mínim- un espectacle cada any, per tal de continuar fent arribar el bon teatre, de tots els gèneres, arreu de Catalunya.